Johdanto ja periaatteita

Oheisella videolla (free, aukeaa lokakuussa 2019) Tyly Dramaturgi selvittää jotain kurssin nimestä ja niistä periaatteista, joilla kurssilla edetään.

Ensinnäkin, elokuvakäsikirjoittaminen on niin mutkikasta ja niin moni asia elokuvatuotannossa voi mennä pieleen täysin kirjoittajasta, tuottajasta tai ohjaajasta riippumatta, että jos kurssin maksaminen PayPal systeemillä tuntuu ylivoimaiselta rasitukselta, tai jos se ettei ole mahdollisuutta verkkopankkimaksamiseen ärsyttää ja vähentää kiinnostusta kurssia kohtaan niin uskon, ettei tämä kurssi ehkä ole sellaiselle ihmiselle otollinen.

Mutta jos joku ärsyyntyykin ja silti jatkaa eteenpäin niin se puolestaan osoittaa tahtoa ja sitoutumista omaan ammatilliseen kehittämiseen.

Koettakaa hyvät kurssille osallistujat ymmärtää asioista niiden ydin. Pitäkää kaiken käsikirjoituksen kehittelyn ja vaivannäön fokuksessa se tarina, jota olette kertomassa.

Kill your darlings, save the story!

Sitten ei muuta kuin aloitetaan! (siis keväällä 2020)

Tyly Dramaturgi, FM Eeva R. Tikka

Kurssia odotellessa voit tiedustella dramaturgista konsultaatiota käsikirjoituksen, treatmentin tai muun mediamateriaalin analysointia ja kehitysehdotuksia varten. Konsultaatio on luottamuksellinen ja siksi kommunikoin sitä koskien ainoastaan toimeksiantajan (henkilö) kanssa. Hinta 65€ / tunti (+alv24%) Materiaalista riippuen 2-4 tuntia.

TDR johdanto ja periaatteet Smal

BONUS – kirjalista ja linkki Emmy-palkittuihin menestyskäsikirjoituksiin (sarjat)

Updated 2019-10-09

Gate of Stories

All rights reserved 2019 © Eeva R. Tikka

%d bloggaajaa tykkää tästä: