Koulutuksen osto- ja palautusehdot

Verkkokurssin Tyly Dramaturgi rakastaa osto- ja palautusehdot:

Lue nämä, kun olet maksamassa kurssia lokakuussa 2019 kun kurssi avataan tai sen jälkeen.

1) Verkkokurssi on digitaalinen palvelu, jonka tuottaa ja myy Gate of Stories Oy. Palvelun verkkosivusto on kaikille ilmainen ja avoin. Koulutuksen maksullinen pääsisältö jaetaan Vimeo OnDemand – palvelun kautta, jossa näkyy kuukausittaisen kirjautumisen hinta tai vaihtoehtoisesti hinta, jolla koulutusvideoita voi erikseen vuorata 6kk ajaksi. Maksut tapahtuvat Vimeo OnDemandin käytämän PayPal- palvelun kautta, jonne kuluttaja koulutukseen osallistuakseen luo oman tilin ja vastaa tilinhoitoon liittyvistä palvelumaksuista.

2) Koulutuspalvelun tarjoaa Gate of Stories Oy: Tehtaankatu 14 E 39, 00140, Helsinki. Tel p. 0405287133 (puhelin on paljon äänettömällä joten lähetä yhteydenotoissa mieluummin meili) gateofstories@elisanet.fi

3) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta.

  • Koska koulutusvideot aukeavat Vimeo OnDemand palvelussa maksun tapahduttua, maksutapahtumaa pidetään digitaalisen sisällön toimittamisena, eikä kuluttajalla maksun jälkeen ole peruutusoikeutta.
  • Digitaalisen palvelun maksamisen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot maksamisen jälkeisestä peruutusoikeuden puuttumisesta sekä Vimeo OnDemandin käytännön mukaisesta aikataulusta, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön. 
  • Yksittäisellä koulutusvidella ei ole tilauksen peruutusoikeutta edellä mainitun digitaalisen sisällön toimittamisen vuoksi.

4) Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Koulutuspalvelun tarjoaja (Gate of Stories) ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta tai Vimeo OnDemand -palvelun tai PayPal palvelun häiriöistä.

5) Koulutuspalvelu on tarkoitattu yhdelle käytäjälle (maksaja). Koulutukseen liittyviä salasanoja ja tunnuksia tai käyttöoikeutta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle. Koulutusvideoita ei saa käyttää esim. luokissa tai luennoilla opiskelijoille esitettävinä materiaalina, tai jakaa vaasti esim. tuotantoyhtiöiden muiden työntekijöiden käyttöön. Copyright-suojattua koulutusmateriaalia ei saa levitää millään sellaisella tavalla, joka rikkoo tekijänoikeuslakeja.

6) Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista harmeista tai mielipahasta.

päivitetty 2019-08-23